CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Alhamdulillah :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, August 12, 2011

Inner baju warna warni.


Hye, Assalamualakium :)

Apa khabar semua? Dah 12 hari dah kita menjalani dan mengharungi bulan ramadhan kan? Macam mana semua? Harap baik2 saja lah semua nya :) Sesiapa yang rasa xberapa sihat tu, makan lah ubat cepat2 yea. Maklum lah, bulan2 ramadhan ni kita kurang sikit makan so tahap kelesuan badan tu lain sikit. Macam Sarah, Alhamdulillah, Sarah ada amik supplement :)

Oke, kali ni, Sarah nak promote kat korang inner. Bukan inner tudung tu yea. Yang ni inner baju :) Inner baju ni macam something yang perlu ada dalam wardrobe lah kira hehe. Senang, lagi2 bila pakai baju short sleeve. Biasalah kan, kebanyakan baju berlengan pendek so bagi yang bertudung, mestilah pakai inner kat dalam kan, baru molek :) And now, dengan ada nya inner, mereka yang bertudung juga boleh menggayakan baju2 yang berlengan pendek hihi. Selain tu, inner jugak penting bila pakai baju yang jarang2. Lagi pulak, sekarang ni ada jugak baju kurung/kebaya pesen yang baju nya jarang and bagi yang bertudung ofkos lah kena pakai baju kat dalam kan. So, inner ni memang elok sangat lah sebagai pilihan since kain xtebal sangat so takdelah panas kan. Besides, inner ni ada pelbagai warna so boleh lah korang pakai inner mengikut warna baju yang korang pakai. Then, kalau untuk dipadan kan dengan tshirt, korang boleh lah main2 dengan warna kan, mix and match orang kata ;p Siap kalau pakai tshirt yang sama, boleh lah tukar inner warna lain2, minggu ni warna lain, minggu depan warna lain. Takdelah boring kan.


So, kepada yang berminat, inner baju ni available with MANY colours and sizes, kain yang sangat selesa. Ada dua brand, satu brand Celina and the other one is Blooming Cotton. Murah je, rm 15 and ada promotion>> Buy 2 and more, and get RM3 postage promotion.

Kalu berminat, boleh lah send your message through FB Sarah kat ini >> Siti Sarah

TQ :)

Thursday, July 14, 2011

Cute & Delicious Lollichoc.








Cupcakes hantaran.

Salam, hye apa khabar semua? harap2 semua sihat2 lah yea. Yealah, kita dah nak masuk bulan ramadhan dah ni. Kesihatan kena jaga :) InsyaAllah, boleh beramal dengan selesa nanti.

So, hari ni, macam biasa, Sarah nak share order yang Sarah terima dari Farah, husband Sarah punya kezen punya tunang :) hihi. Farah selalu order dengan Sarah. Tq Farah, support Sarah. Kali ni, Farah order untuk hantaran pernikahan adik dia di Temerloh. Farah request warna peach so ni lah hasil nya :) hope adik Farah puas hati lah dengan cupcakes ni. Nanti boleh order lagi ;p Oh yea, cupcakes ni, size M, and chocolate cupcakes.


TQ Farah :)

Saturday, January 21, 2012

Rainbow Cake :)

Posted by SWEET TREAT by SARA at 9:45 PM 0 comments





Wednesday, September 21, 2011

Red Velvet

Posted by SWEET TREAT by SARA at 9:49 PM 0 comments

Barbie cake

Posted by SWEET TREAT by SARA at 9:17 PM 0 comments

Saturday, September 10, 2011

Cupcakes gift for adik.

Posted by SWEET TREAT by SARA at 8:28 AM 0 comments

Friday, August 12, 2011

Inner baju warna warni.

Posted by SWEET TREAT by SARA at 5:33 AM 0 comments

Hye, Assalamualakium :)

Apa khabar semua? Dah 12 hari dah kita menjalani dan mengharungi bulan ramadhan kan? Macam mana semua? Harap baik2 saja lah semua nya :) Sesiapa yang rasa xberapa sihat tu, makan lah ubat cepat2 yea. Maklum lah, bulan2 ramadhan ni kita kurang sikit makan so tahap kelesuan badan tu lain sikit. Macam Sarah, Alhamdulillah, Sarah ada amik supplement :)

Oke, kali ni, Sarah nak promote kat korang inner. Bukan inner tudung tu yea. Yang ni inner baju :) Inner baju ni macam something yang perlu ada dalam wardrobe lah kira hehe. Senang, lagi2 bila pakai baju short sleeve. Biasalah kan, kebanyakan baju berlengan pendek so bagi yang bertudung, mestilah pakai inner kat dalam kan, baru molek :) And now, dengan ada nya inner, mereka yang bertudung juga boleh menggayakan baju2 yang berlengan pendek hihi. Selain tu, inner jugak penting bila pakai baju yang jarang2. Lagi pulak, sekarang ni ada jugak baju kurung/kebaya pesen yang baju nya jarang and bagi yang bertudung ofkos lah kena pakai baju kat dalam kan. So, inner ni memang elok sangat lah sebagai pilihan since kain xtebal sangat so takdelah panas kan. Besides, inner ni ada pelbagai warna so boleh lah korang pakai inner mengikut warna baju yang korang pakai. Then, kalau untuk dipadan kan dengan tshirt, korang boleh lah main2 dengan warna kan, mix and match orang kata ;p Siap kalau pakai tshirt yang sama, boleh lah tukar inner warna lain2, minggu ni warna lain, minggu depan warna lain. Takdelah boring kan.


So, kepada yang berminat, inner baju ni available with MANY colours and sizes, kain yang sangat selesa. Ada dua brand, satu brand Celina and the other one is Blooming Cotton. Murah je, rm 15 and ada promotion>> Buy 2 and more, and get RM3 postage promotion.

Kalu berminat, boleh lah send your message through FB Sarah kat ini >> Siti Sarah

TQ :)

Thursday, July 14, 2011

Cute & Delicious Lollichoc.

Posted by SWEET TREAT by SARA at 1:05 AM 0 comments







Cupcakes hantaran.

Posted by SWEET TREAT by SARA at 12:37 AM 0 comments
Salam, hye apa khabar semua? harap2 semua sihat2 lah yea. Yealah, kita dah nak masuk bulan ramadhan dah ni. Kesihatan kena jaga :) InsyaAllah, boleh beramal dengan selesa nanti.

So, hari ni, macam biasa, Sarah nak share order yang Sarah terima dari Farah, husband Sarah punya kezen punya tunang :) hihi. Farah selalu order dengan Sarah. Tq Farah, support Sarah. Kali ni, Farah order untuk hantaran pernikahan adik dia di Temerloh. Farah request warna peach so ni lah hasil nya :) hope adik Farah puas hati lah dengan cupcakes ni. Nanti boleh order lagi ;p Oh yea, cupcakes ni, size M, and chocolate cupcakes.


TQ Farah :)