CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Alhamdulillah :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, August 26, 2010

CART WHEEL




Assalamualaikum. Hye, haa comel x kuih ni. Dulu2 masa kecik2, mama suka buat kuih ni kalau raya. Seriously, sedap. Besides, corak dia macam geram kan. Kalau nak makan, suka sgt makan selapis2 mula2 makan yg putih, lepas tu makan yang coklat pulak. Eheh macam2. Biasalah, zaman kanak2 ;P Dulu2, panggil biskut ni biskut ubat nyamuk hihi. Tapi sekarang dah besar, dah tau dah nama biskut ni. Oh ahah biskut ni, my mom buat untuk tempahan hamper kuih raya for her office. Alang2 tu, ada jugak lah buat untuk mereka2 yang tempah. Alhamdulillah, rezki. To siapa2 yang berminat nk rasa biskut ni, mai lah datang rumah raya nanti. Kalau minat, boleh la tempah untuk raya tahun depan hihi ;P

CHOCOLATE BOX


CHOCOLATE BOX






Strawberry and Apple




I HEART U









CUSTOM MADE










KUIH ARAB



Thursday, August 26, 2010

CART WHEEL

Posted by SWEET TREAT by SARA at 5:14 AM 0 comments



Assalamualaikum. Hye, haa comel x kuih ni. Dulu2 masa kecik2, mama suka buat kuih ni kalau raya. Seriously, sedap. Besides, corak dia macam geram kan. Kalau nak makan, suka sgt makan selapis2 mula2 makan yg putih, lepas tu makan yang coklat pulak. Eheh macam2. Biasalah, zaman kanak2 ;P Dulu2, panggil biskut ni biskut ubat nyamuk hihi. Tapi sekarang dah besar, dah tau dah nama biskut ni. Oh ahah biskut ni, my mom buat untuk tempahan hamper kuih raya for her office. Alang2 tu, ada jugak lah buat untuk mereka2 yang tempah. Alhamdulillah, rezki. To siapa2 yang berminat nk rasa biskut ni, mai lah datang rumah raya nanti. Kalau minat, boleh la tempah untuk raya tahun depan hihi ;P

CHOCOLATE BOX

Posted by SWEET TREAT by SARA at 3:53 AM 0 comments

CHOCOLATE BOX

Posted by SWEET TREAT by SARA at 3:47 AM 0 comments


Posted by SWEET TREAT by SARA at 3:45 AM 0 comments



Strawberry and Apple

Posted by SWEET TREAT by SARA at 3:42 AM 0 comments



I HEART U

Posted by SWEET TREAT by SARA at 3:35 AM 0 comments




Posted by SWEET TREAT by SARA at 3:15 AM 0 comments




CUSTOM MADE

Posted by SWEET TREAT by SARA at 2:32 AM 0 comments









KUIH ARAB

Posted by SWEET TREAT by SARA at 2:19 AM 0 comments


Wednesday, August 25, 2010

Posted by SWEET TREAT by SARA at 11:47 AM 0 comments


Posted by SWEET TREAT by SARA at 11:44 AM 0 comments


Blueberry

Posted by SWEET TREAT by SARA at 11:33 AM 0 comments

Posted by SWEET TREAT by SARA at 11:33 AM 0 comments
Posted by SWEET TREAT by SARA at 11:31 AM 0 comments




Posted by SWEET TREAT by SARA at 10:54 AM 0 comments

Posted by SWEET TREAT by SARA at 10:47 AM 0 comments

Posted by SWEET TREAT by SARA at 10:47 AM 0 comments