CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Alhamdulillah :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, November 4, 2010

Order from Aida


hye Assalamualaikum ! kali ni, Sara dapat order dari kawan Sara, Aida. Dia order kek pelangi ni untuk makan saja saja kata nya hehe. So, ni lah hasil nya yang Sara buat untuk dia hee ;) macam mana Aida? sedap x? oh yea, Aida ni dia jual bag on9 tau ! pada sesiapa yang nak tengok tengok bag, boleh la tengok kat fb dia ;) click here

No comments:

Post a Comment

Thursday, November 4, 2010

Order from Aida

Posted by SWEET TREAT by SARA at 10:12 AM

hye Assalamualaikum ! kali ni, Sara dapat order dari kawan Sara, Aida. Dia order kek pelangi ni untuk makan saja saja kata nya hehe. So, ni lah hasil nya yang Sara buat untuk dia hee ;) macam mana Aida? sedap x? oh yea, Aida ni dia jual bag on9 tau ! pada sesiapa yang nak tengok tengok bag, boleh la tengok kat fb dia ;) click here

0 comments on "Order from Aida"

Post a Comment