CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Alhamdulillah :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 24, 2010

Blueberry Rainbow cake for Aidil Adha



hye assalamualikum ;) kali ni Sara nak cerita cake yang Sara buat for raya qurban haritu. hehe. da seminggu da lepas kan kita raya hehe tapi Sara baru rajin nak transfer gambar and update. ish2 da nak basi da cerita raya ni hehe. ni haa, nak cerita. eheh. hari raya qurban haritu, Sara ada bake sponge cake rainbow blueberry. saja2 la untuk tetamu2 yang datang hee ;) sambil2 buat untuk order from customer, Sara ada la jugak buat untuk makan2 dekat rumah sikit hehe. tapi Sara buat 5warna je kali ni hehe. till then, bye2 ;p

No comments:

Post a Comment

Wednesday, November 24, 2010

Blueberry Rainbow cake for Aidil Adha

Posted by SWEET TREAT by SARA at 5:40 AM


hye assalamualikum ;) kali ni Sara nak cerita cake yang Sara buat for raya qurban haritu. hehe. da seminggu da lepas kan kita raya hehe tapi Sara baru rajin nak transfer gambar and update. ish2 da nak basi da cerita raya ni hehe. ni haa, nak cerita. eheh. hari raya qurban haritu, Sara ada bake sponge cake rainbow blueberry. saja2 la untuk tetamu2 yang datang hee ;) sambil2 buat untuk order from customer, Sara ada la jugak buat untuk makan2 dekat rumah sikit hehe. tapi Sara buat 5warna je kali ni hehe. till then, bye2 ;p

0 comments on "Blueberry Rainbow cake for Aidil Adha"

Post a Comment