CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Alhamdulillah :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 21, 2011

Cupcakes hantaran tunang Maria.


Salam. Wah musim2 cuti sekolah ni semua pakat2 buat kenduri kahwin yea. Termasuk lah penulis blog ni sekali hehe -.-

Minggu lepas, selesai majlis Sarah and suami Sarah, tempahan cupcakes, c
hocs and semua nya telah diterima semula, Alhamdulillah.

Then, kali ni, Sarah nak share cupcakes tempahan dari bestfriend Sarah, Maria. Dia order cupcakes dua sets sebagai hantaran, satu untuk dia dan satu lagi untuk tunang dia dan 1 box chocolate. Yang belah Maria, dia order warna biru dan belah tunang nya, dia order warna pink. Tapi, sayang betul lah Sarah xsempat ambil gambar yang belah tunang
nya punya cupcakes and chocolate tu. Sempat ambil gambar yang belah Maria je. So, Sarah nak share lah yea. Ni lah hasilnya :)


Untuk Maria punya ni, dia tempah red velvet cake dan tunang nya pula, tempah choc cake. Untuk choc pulak, dia tempah oreo choc. Bukan yang Choc besar ada oreo sebijik dalam tu tau tapi yang ada oreo hancur tu. Sangat sedap. Berminat boleh lah tempah kat Sarah :)

No comments:

Post a Comment

Tuesday, June 21, 2011

Cupcakes hantaran tunang Maria.

Posted by SWEET TREAT by SARA at 2:02 AM

Salam. Wah musim2 cuti sekolah ni semua pakat2 buat kenduri kahwin yea. Termasuk lah penulis blog ni sekali hehe -.-

Minggu lepas, selesai majlis Sarah and suami Sarah, tempahan cupcakes, c
hocs and semua nya telah diterima semula, Alhamdulillah.

Then, kali ni, Sarah nak share cupcakes tempahan dari bestfriend Sarah, Maria. Dia order cupcakes dua sets sebagai hantaran, satu untuk dia dan satu lagi untuk tunang dia dan 1 box chocolate. Yang belah Maria, dia order warna biru dan belah tunang nya, dia order warna pink. Tapi, sayang betul lah Sarah xsempat ambil gambar yang belah tunang
nya punya cupcakes and chocolate tu. Sempat ambil gambar yang belah Maria je. So, Sarah nak share lah yea. Ni lah hasilnya :)


Untuk Maria punya ni, dia tempah red velvet cake dan tunang nya pula, tempah choc cake. Untuk choc pulak, dia tempah oreo choc. Bukan yang Choc besar ada oreo sebijik dalam tu tau tapi yang ada oreo hancur tu. Sangat sedap. Berminat boleh lah tempah kat Sarah :)

0 comments on "Cupcakes hantaran tunang Maria."

Post a Comment