CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Alhamdulillah :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 21, 2011

Jelly buah buahan


Assalamualaikum. Apa khabar semua? Sihat? Sarah harap semua orang berada dalam keadaan sihat hendak nya. Amin :)

Haa hehe. Sarah ada benda nak share ni. Seperti yang Sarah pernah post dalam entry sebelum ni, yang ada mengenai hantaran Sarah, Sarah nak share sesuatu. It is about hantaran yang jelly berbentuk buah-buahan tu. Cantik x? hehe. Jelly tu sangat sesuai yea untuk di tempah sebagai hantaran kerana sangat cantik dan menarik. Ia tak mudah cair yea. So kepada sesiapa yang berminat untuk buat tempahan sebagai hantaran korang, bagi hadiah kat kawan, makcik, pakcik or sesiapa, boleh la contact Sarah yea.

Selain tu, kita kan dah dekat nak raya kan. So, ada siapa2 yang berminat nak tempah untuk dijamu semasa open house ke, or ada sebarang jamuan, sila silah lah pm Sarah jangan malu2 :)

Tengok ni. Cantik dan menarik kan. Kalau berminat, boleh la contact Sarah 0126898284

No comments:

Post a Comment

Tuesday, June 21, 2011

Jelly buah buahan

Posted by SWEET TREAT by SARA at 1:42 AM

Assalamualaikum. Apa khabar semua? Sihat? Sarah harap semua orang berada dalam keadaan sihat hendak nya. Amin :)

Haa hehe. Sarah ada benda nak share ni. Seperti yang Sarah pernah post dalam entry sebelum ni, yang ada mengenai hantaran Sarah, Sarah nak share sesuatu. It is about hantaran yang jelly berbentuk buah-buahan tu. Cantik x? hehe. Jelly tu sangat sesuai yea untuk di tempah sebagai hantaran kerana sangat cantik dan menarik. Ia tak mudah cair yea. So kepada sesiapa yang berminat untuk buat tempahan sebagai hantaran korang, bagi hadiah kat kawan, makcik, pakcik or sesiapa, boleh la contact Sarah yea.

Selain tu, kita kan dah dekat nak raya kan. So, ada siapa2 yang berminat nak tempah untuk dijamu semasa open house ke, or ada sebarang jamuan, sila silah lah pm Sarah jangan malu2 :)

Tengok ni. Cantik dan menarik kan. Kalau berminat, boleh la contact Sarah 0126898284

0 comments on "Jelly buah buahan"

Post a Comment