CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Alhamdulillah :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 21, 2011

Photographer majlis.

Salam, hye hye hye. Hari ni, Sarah nak cerita pasal photographer majlis Sarah haritu. Ceh semenjak dua menjak ni asyik cerita pasal majlis je yea. Hehe. Bukan apa, nak share2 lah sikit mana tau ada yang memerlukan perkhidmatan kan boleh la contact2 hehe. Lepas dah cerita pasal hantaran2 yang korang boleh order kat Sarah tu, like chocolate, cupcakes and jelly, sirih junjung yang boleh contact melalui Sarah jugak, kali ni Sarah nak cerita pasal photographer majlis Sarah haritu.

Actually, main photographer Sarah haritu sekali package dengan mak andam dan pelamin. Tapi, biasalah. Kenduri kahwin kan, sekali seumur hidup hehe. Mestilah nak gambar banyak kan. Lagipun main photogrpaher tu seorang je so Sarah takut dia fokus dekat pengantin je, tak ambil gambar tetamu dan gambar yang lain2 kan. So, Sarah buat keputusan untuk ambil backup photographer. Backup photographer ni Sarah contact last minute lah jugak. Alhamdulillah nasib baik dia dapat datang hehe. Terima Kasih Wan. Sebab mula2 nak ambil orang lain, tapi dia ada hal. Nasib baik, adik Sarah teringat dekat Wan ni. Actually Wan ni kawan adik Sarah. Serious cakap lah kan, nak cari backup photographer ni bukan senang. Yang ada dekat market sekarang kebanyakan nya yang dah 'ada nama' dan ofkos lah harga nya pun standard harga 'ada nama' jugak kan. Secara tak langsung jugak, bila kita ambil backup photographer ni, kita boleh bagi diorang peluang kan untuk tunjuk bakat dan cipta nama hehe.

Sarah sangat suka dengan backup photogrpaher ni sebab harga affordable, kerja bagus dan cd pun dapat cepat je. Sarah ambil dia untuk dua hari, masa hari nikah dan juga reception belah Sarah di Putrajaya. Kalau nak tau, time majlis Sarah hari tu, family Sarah semua, bila nak ambil gambar je, bukan nya panggil main photographer Sarah tu, tapi panggil si Wan ni untuk ambil gambar hehe.

Oke ni Sarah nak share sedikit gambar yang di captured oleh Wan, backup photographer Sarah

Kepada yang berminat nak ambil Wan sebagai photographer majlis2 korang, boleh la contact dia through FB dia. Click sini



Selain Wan, Sarah nak share jugak gambar2 hasil dari backup photographer yang Sarah nak ambil tapi tak jadi sebab dia ada hal tu.






Kepada yang berminat, boleh contact WhiteRaven Photography melalui FB. Click sini.



Both Wan dan WhiteRaven ni dekat area Klang Valley. Sesiapa yang berminat boleh lah contact. Tak semesti nya untuk majlis kahwin. Boleh jadi birthday party ke, reunion ke, gambar couple ke eh apa2 jelah terpulang pada korang :)





No comments:

Post a Comment

Tuesday, June 21, 2011

Photographer majlis.

Posted by SWEET TREAT by SARA at 12:18 PM
Salam, hye hye hye. Hari ni, Sarah nak cerita pasal photographer majlis Sarah haritu. Ceh semenjak dua menjak ni asyik cerita pasal majlis je yea. Hehe. Bukan apa, nak share2 lah sikit mana tau ada yang memerlukan perkhidmatan kan boleh la contact2 hehe. Lepas dah cerita pasal hantaran2 yang korang boleh order kat Sarah tu, like chocolate, cupcakes and jelly, sirih junjung yang boleh contact melalui Sarah jugak, kali ni Sarah nak cerita pasal photographer majlis Sarah haritu.

Actually, main photographer Sarah haritu sekali package dengan mak andam dan pelamin. Tapi, biasalah. Kenduri kahwin kan, sekali seumur hidup hehe. Mestilah nak gambar banyak kan. Lagipun main photogrpaher tu seorang je so Sarah takut dia fokus dekat pengantin je, tak ambil gambar tetamu dan gambar yang lain2 kan. So, Sarah buat keputusan untuk ambil backup photographer. Backup photographer ni Sarah contact last minute lah jugak. Alhamdulillah nasib baik dia dapat datang hehe. Terima Kasih Wan. Sebab mula2 nak ambil orang lain, tapi dia ada hal. Nasib baik, adik Sarah teringat dekat Wan ni. Actually Wan ni kawan adik Sarah. Serious cakap lah kan, nak cari backup photographer ni bukan senang. Yang ada dekat market sekarang kebanyakan nya yang dah 'ada nama' dan ofkos lah harga nya pun standard harga 'ada nama' jugak kan. Secara tak langsung jugak, bila kita ambil backup photographer ni, kita boleh bagi diorang peluang kan untuk tunjuk bakat dan cipta nama hehe.

Sarah sangat suka dengan backup photogrpaher ni sebab harga affordable, kerja bagus dan cd pun dapat cepat je. Sarah ambil dia untuk dua hari, masa hari nikah dan juga reception belah Sarah di Putrajaya. Kalau nak tau, time majlis Sarah hari tu, family Sarah semua, bila nak ambil gambar je, bukan nya panggil main photographer Sarah tu, tapi panggil si Wan ni untuk ambil gambar hehe.

Oke ni Sarah nak share sedikit gambar yang di captured oleh Wan, backup photographer Sarah

Kepada yang berminat nak ambil Wan sebagai photographer majlis2 korang, boleh la contact dia through FB dia. Click sini



Selain Wan, Sarah nak share jugak gambar2 hasil dari backup photographer yang Sarah nak ambil tapi tak jadi sebab dia ada hal tu.






Kepada yang berminat, boleh contact WhiteRaven Photography melalui FB. Click sini.



Both Wan dan WhiteRaven ni dekat area Klang Valley. Sesiapa yang berminat boleh lah contact. Tak semesti nya untuk majlis kahwin. Boleh jadi birthday party ke, reunion ke, gambar couple ke eh apa2 jelah terpulang pada korang :)





0 comments on "Photographer majlis."

Post a Comment