CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Alhamdulillah :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 22, 2011

Pink + White Oreo Chocolate

Salam. Hari ni, Sarah nak share gambar order terbaru Sarah. Order ni dari mak andam majlis Sarah hari tu, dia order untuk majlis cukur jambul anak dia. Akak ni order 200 biji chocs with oreo filling, 100 warna pink+white dan 100 biji lagi semua chocolate je. Ini lah hasil nya hehe.


Actually, hari majlis Sarah hari tu, Sarah buat chocs with oreo filling ni untuk tetamu sebagai doorgift. Sarah buat 1000 biji chocs ni, separuh ada yang white choc semua, separuh choc semua macam atas ni dan separuh lagi campur white choc+choc (corak nya white choc)



oke yang atas ni, Sarah saja buat lebih, kalau ada sesiapa nak makan2 kat rumah ni huhu.


No comments:

Post a Comment

Wednesday, June 22, 2011

Pink + White Oreo Chocolate

Posted by SWEET TREAT by SARA at 11:36 AM
Salam. Hari ni, Sarah nak share gambar order terbaru Sarah. Order ni dari mak andam majlis Sarah hari tu, dia order untuk majlis cukur jambul anak dia. Akak ni order 200 biji chocs with oreo filling, 100 warna pink+white dan 100 biji lagi semua chocolate je. Ini lah hasil nya hehe.


Actually, hari majlis Sarah hari tu, Sarah buat chocs with oreo filling ni untuk tetamu sebagai doorgift. Sarah buat 1000 biji chocs ni, separuh ada yang white choc semua, separuh choc semua macam atas ni dan separuh lagi campur white choc+choc (corak nya white choc)



oke yang atas ni, Sarah saja buat lebih, kalau ada sesiapa nak makan2 kat rumah ni huhu.


0 comments on "Pink + White Oreo Chocolate"

Post a Comment