CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Alhamdulillah :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 14, 2011

Cute & Delicious Lollichoc.








Cupcakes hantaran.

Salam, hye apa khabar semua? harap2 semua sihat2 lah yea. Yealah, kita dah nak masuk bulan ramadhan dah ni. Kesihatan kena jaga :) InsyaAllah, boleh beramal dengan selesa nanti.

So, hari ni, macam biasa, Sarah nak share order yang Sarah terima dari Farah, husband Sarah punya kezen punya tunang :) hihi. Farah selalu order dengan Sarah. Tq Farah, support Sarah. Kali ni, Farah order untuk hantaran pernikahan adik dia di Temerloh. Farah request warna peach so ni lah hasil nya :) hope adik Farah puas hati lah dengan cupcakes ni. Nanti boleh order lagi ;p Oh yea, cupcakes ni, size M, and chocolate cupcakes.


TQ Farah :)

Friday, July 1, 2011

Oreo Choc from Farah

Salam :)

Hari ni Sarah nak share order choc oreo yang Sarah terima dari Farah. Farah ni kezen Sarah. Chocs ni Farah order untuk gift majlis pertunangan dia 3 July ni. Farah order 130 biji chocs oreo, chocolate semua. Untuk packaging, dia yang request mcm ni sebab choc ni akan di masuk kan dalam bakul. Congratz Farah :) sorry x dapat balik kedah. TQ order :)



Thursday, July 14, 2011

Cute & Delicious Lollichoc.

Posted by SWEET TREAT by SARA at 1:05 AM 0 comments







Cupcakes hantaran.

Posted by SWEET TREAT by SARA at 12:37 AM 0 comments
Salam, hye apa khabar semua? harap2 semua sihat2 lah yea. Yealah, kita dah nak masuk bulan ramadhan dah ni. Kesihatan kena jaga :) InsyaAllah, boleh beramal dengan selesa nanti.

So, hari ni, macam biasa, Sarah nak share order yang Sarah terima dari Farah, husband Sarah punya kezen punya tunang :) hihi. Farah selalu order dengan Sarah. Tq Farah, support Sarah. Kali ni, Farah order untuk hantaran pernikahan adik dia di Temerloh. Farah request warna peach so ni lah hasil nya :) hope adik Farah puas hati lah dengan cupcakes ni. Nanti boleh order lagi ;p Oh yea, cupcakes ni, size M, and chocolate cupcakes.


TQ Farah :)

Friday, July 1, 2011

Oreo Choc from Farah

Posted by SWEET TREAT by SARA at 8:11 AM 0 comments
Salam :)

Hari ni Sarah nak share order choc oreo yang Sarah terima dari Farah. Farah ni kezen Sarah. Chocs ni Farah order untuk gift majlis pertunangan dia 3 July ni. Farah order 130 biji chocs oreo, chocolate semua. Untuk packaging, dia yang request mcm ni sebab choc ni akan di masuk kan dalam bakul. Congratz Farah :) sorry x dapat balik kedah. TQ order :)