CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Alhamdulillah :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 24, 2010

Blueberry Rainbow cake for Aidil Adha



hye assalamualikum ;) kali ni Sara nak cerita cake yang Sara buat for raya qurban haritu. hehe. da seminggu da lepas kan kita raya hehe tapi Sara baru rajin nak transfer gambar and update. ish2 da nak basi da cerita raya ni hehe. ni haa, nak cerita. eheh. hari raya qurban haritu, Sara ada bake sponge cake rainbow blueberry. saja2 la untuk tetamu2 yang datang hee ;) sambil2 buat untuk order from customer, Sara ada la jugak buat untuk makan2 dekat rumah sikit hehe. tapi Sara buat 5warna je kali ni hehe. till then, bye2 ;p

order from Aimi Fatin ;)





Semalam, Sara dapat order dari Aimi, kawan kepada kawan adik Sara hehe. Aimi order 25cups of mini cuppies, choc cake with icing topping. Aimi request untuk corak campur2 and tulis happy birthday, like yg Sara buat untuk Haida before ni. So, ni lah hasil nya. Hope Aimi suka lah yea. Nanti bila2, boleh order lagi ;p Bdw, tq to Aimi, and not to forget, Amira, the one yg intro kan Sara Sweet Treat ni kat Aimi. Tq yea.

Thursday, November 4, 2010

Order from Aida


hye Assalamualaikum ! kali ni, Sara dapat order dari kawan Sara, Aida. Dia order kek pelangi ni untuk makan saja saja kata nya hehe. So, ni lah hasil nya yang Sara buat untuk dia hee ;) macam mana Aida? sedap x? oh yea, Aida ni dia jual bag on9 tau ! pada sesiapa yang nak tengok tengok bag, boleh la tengok kat fb dia ;) click here

Surprise delivery. So sweet ;)


Salam, apa khabar semua hihi ;p kali ni, Sara dapat order dari seorang wife yang sangat sweet, mintak buat surprise delivery for her husband. Her husband was so surprised of it hehe. Yang ni, her wife mintak tema warna merah and putih. So, ni lah hasil yang Sara buat ;)

Sweet and Colorful Jelly



Hye ! Salam semua ;) baru ni, Sara dapat order untuk jelly dari nenek sedara Sara. Nenek sedara Sara order ni untuk makan makan lepas kuliah dekat surau. Teruja nenek nenek dekat surau tu makan kata nya hehe. mungkin sebab warna dia menarik kot hee ;p So korang pulak, apa lagi. Meh la order sama hihihi.

Order from Haida


Salam semua wee ;) how are you guys. Harap korang semua sihat la yea. Kali ni, Sara nak update pasal 25cups of cupcakes yang Sara buat, order dari kawan sekolah Sara dulu, Haida ;) Cupcakes ni bawah dia chocolate cake with icing topping. Haida cakap, dia nak corak campur2 xkisah and tulis Happy Birthday. Rasa nya, klu x salah Sara, cupcakes ni untuk birthday parents Haida. Hapy Birthday Uncle & aunty. Tq for ur order HAida hee ;) nt bila2 order la lagi hihi ;p

Lovely jelly



Wee~ haaa cantik takkkk (gaya eric ;D) jelly bentuk love ni, strawberry flavor. Klu berminat, bley la contact2 Sara eh. jangan malu2 ;)

Order from Maryam


Aww ! ;) this time, Maryam, my ex primary schoolmate order jelly colorful, just for makan makan hihi. Jelly ni flavor longan. Klu u all berminat, pm Sara k. hee ;)

Sunflower jelly



hye ;) ni adalah salah satu dari projek terbaru Sara hihi ;p Jelly ni sesuai untuk makan2, as a gift or hantaran hee ;) even Sara pn buat as a hantaran time bertunang hari tu. So klu berminat, boleh la yea, calling2 Sara wee~


order from Tim









Sunday, October 31, 2010

ORDER DARI FATIMAH



Order nie datangnya dari Fatimah adik kepada kawan Ika. Nie 2nd time die order dari sara. Thank you yer.

ORDER DARI NADRAH




Cupcakes ni di oder oleh Nadrah untuk kawan die. Happy Birthday Rawi.

Friday, December 31, 2010

Order from Jue

Posted by SWEET TREAT by SARA at 11:08 PM 0 comments

Order from My Aunty

Posted by SWEET TREAT by SARA at 10:56 PM 0 comments


Order from Harma 3 ;)

Posted by SWEET TREAT by SARA at 10:38 PM 0 comments

Sunday, December 19, 2010

Oder from Harma again ;)

Posted by SWEET TREAT by SARA at 6:31 PM 0 comments



Wednesday, December 15, 2010

Order from Jannah

Posted by SWEET TREAT by SARA at 4:08 AM 0 comments

Monday, December 13, 2010

order from Amirah

Posted by SWEET TREAT by SARA at 9:22 AM 0 comments

Friday, December 10, 2010

yummy Blueberry Cheese cake

Posted by SWEET TREAT by SARA at 7:43 AM 0 comments


Wednesday, November 24, 2010

Blueberry Rainbow cake for Aidil Adha

Posted by SWEET TREAT by SARA at 5:40 AM 0 comments


hye assalamualikum ;) kali ni Sara nak cerita cake yang Sara buat for raya qurban haritu. hehe. da seminggu da lepas kan kita raya hehe tapi Sara baru rajin nak transfer gambar and update. ish2 da nak basi da cerita raya ni hehe. ni haa, nak cerita. eheh. hari raya qurban haritu, Sara ada bake sponge cake rainbow blueberry. saja2 la untuk tetamu2 yang datang hee ;) sambil2 buat untuk order from customer, Sara ada la jugak buat untuk makan2 dekat rumah sikit hehe. tapi Sara buat 5warna je kali ni hehe. till then, bye2 ;p

order from Aimi Fatin ;)

Posted by SWEET TREAT by SARA at 4:53 AM 0 comments




Semalam, Sara dapat order dari Aimi, kawan kepada kawan adik Sara hehe. Aimi order 25cups of mini cuppies, choc cake with icing topping. Aimi request untuk corak campur2 and tulis happy birthday, like yg Sara buat untuk Haida before ni. So, ni lah hasil nya. Hope Aimi suka lah yea. Nanti bila2, boleh order lagi ;p Bdw, tq to Aimi, and not to forget, Amira, the one yg intro kan Sara Sweet Treat ni kat Aimi. Tq yea.

Monday, November 15, 2010

Order From Haida again

Posted by SWEET TREAT by SARA at 9:45 AM 0 comments

Order from Harma

Posted by SWEET TREAT by SARA at 9:43 AM 0 comments


Saturday, November 6, 2010

kenduri bacaan yassin

Posted by SWEET TREAT by SARA at 1:38 AM 0 comments



Thursday, November 4, 2010

Order from Aida

Posted by SWEET TREAT by SARA at 10:12 AM 0 comments

hye Assalamualaikum ! kali ni, Sara dapat order dari kawan Sara, Aida. Dia order kek pelangi ni untuk makan saja saja kata nya hehe. So, ni lah hasil nya yang Sara buat untuk dia hee ;) macam mana Aida? sedap x? oh yea, Aida ni dia jual bag on9 tau ! pada sesiapa yang nak tengok tengok bag, boleh la tengok kat fb dia ;) click here

Surprise delivery. So sweet ;)

Posted by SWEET TREAT by SARA at 9:17 AM 0 comments

Salam, apa khabar semua hihi ;p kali ni, Sara dapat order dari seorang wife yang sangat sweet, mintak buat surprise delivery for her husband. Her husband was so surprised of it hehe. Yang ni, her wife mintak tema warna merah and putih. So, ni lah hasil yang Sara buat ;)

Sweet and Colorful Jelly

Posted by SWEET TREAT by SARA at 9:07 AM 0 comments


Hye ! Salam semua ;) baru ni, Sara dapat order untuk jelly dari nenek sedara Sara. Nenek sedara Sara order ni untuk makan makan lepas kuliah dekat surau. Teruja nenek nenek dekat surau tu makan kata nya hehe. mungkin sebab warna dia menarik kot hee ;p So korang pulak, apa lagi. Meh la order sama hihihi.

Order from Haida

Posted by SWEET TREAT by SARA at 8:51 AM 0 comments

Salam semua wee ;) how are you guys. Harap korang semua sihat la yea. Kali ni, Sara nak update pasal 25cups of cupcakes yang Sara buat, order dari kawan sekolah Sara dulu, Haida ;) Cupcakes ni bawah dia chocolate cake with icing topping. Haida cakap, dia nak corak campur2 xkisah and tulis Happy Birthday. Rasa nya, klu x salah Sara, cupcakes ni untuk birthday parents Haida. Hapy Birthday Uncle & aunty. Tq for ur order HAida hee ;) nt bila2 order la lagi hihi ;p

Lovely jelly

Posted by SWEET TREAT by SARA at 8:33 AM 0 comments


Wee~ haaa cantik takkkk (gaya eric ;D) jelly bentuk love ni, strawberry flavor. Klu berminat, bley la contact2 Sara eh. jangan malu2 ;)

Order from Maryam

Posted by SWEET TREAT by SARA at 8:26 AM 0 comments

Aww ! ;) this time, Maryam, my ex primary schoolmate order jelly colorful, just for makan makan hihi. Jelly ni flavor longan. Klu u all berminat, pm Sara k. hee ;)

Sunflower jelly

Posted by SWEET TREAT by SARA at 8:21 AM 0 comments


hye ;) ni adalah salah satu dari projek terbaru Sara hihi ;p Jelly ni sesuai untuk makan2, as a gift or hantaran hee ;) even Sara pn buat as a hantaran time bertunang hari tu. So klu berminat, boleh la yea, calling2 Sara wee~
Posted by SWEET TREAT by SARA at 8:06 AM 0 comments

Posted by SWEET TREAT by SARA at 7:59 AM 0 comments

order from Tim

Posted by SWEET TREAT by SARA at 7:50 AM 0 comments





Posted by SWEET TREAT by SARA at 5:19 AM 0 comments


Posted by SWEET TREAT by SARA at 5:04 AM 0 comments

Posted by SWEET TREAT by SARA at 4:56 AM 0 comments

Sunday, October 31, 2010

ORDER DARI FATIMAH

Posted by SWEET TREAT by SARA at 11:52 PM 0 comments


Order nie datangnya dari Fatimah adik kepada kawan Ika. Nie 2nd time die order dari sara. Thank you yer.

ORDER DARI NADRAH

Posted by SWEET TREAT by SARA at 11:46 PM 2 comments



Cupcakes ni di oder oleh Nadrah untuk kawan die. Happy Birthday Rawi.