CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Alhamdulillah :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 23, 2011

Chocolate oreo untuk yang tersayang.


Salam,
Apa khabar semua. Harap2 semua dalam keadaan baik2 saja :) Sama2 lah kita bergembira ;p haha apa mengarut ni -.-

Oke, kali ni Sarah nak share order yang Sarah terima dari officemate Sarah, umi. Umi order 1box of chocs (25 chocs) untuk birthday hubby dia. Chocs ni Sarah mix bentuk rose and flower with pink, white and maroon theme. Tapi Sarah nak minta maaf kat umi sbb maroon tu macam xjadi pulak. warna tu jadi macam purple. Sorry umi. Untuk Choc pulak, jenis oreo hancur2 jugak hee :)

Harap hubby and umi happy dengan chocs Sarah ni. Semoga Yazid dipanjang kan umur dan dimurah kan rezeki amiiinnn. TQ Umi.





No comments:

Post a Comment

Thursday, June 23, 2011

Chocolate oreo untuk yang tersayang.

Posted by SWEET TREAT by SARA at 10:37 PM

Salam,
Apa khabar semua. Harap2 semua dalam keadaan baik2 saja :) Sama2 lah kita bergembira ;p haha apa mengarut ni -.-

Oke, kali ni Sarah nak share order yang Sarah terima dari officemate Sarah, umi. Umi order 1box of chocs (25 chocs) untuk birthday hubby dia. Chocs ni Sarah mix bentuk rose and flower with pink, white and maroon theme. Tapi Sarah nak minta maaf kat umi sbb maroon tu macam xjadi pulak. warna tu jadi macam purple. Sorry umi. Untuk Choc pulak, jenis oreo hancur2 jugak hee :)

Harap hubby and umi happy dengan chocs Sarah ni. Semoga Yazid dipanjang kan umur dan dimurah kan rezeki amiiinnn. TQ Umi.





0 comments on "Chocolate oreo untuk yang tersayang."

Post a Comment